Terug naar overzicht

Topprestaties

De laatste dagen van het schooljaar 2014-2015 tikken weg. De afgelopen weken stonden bol van de bovengemiddeld presterende leerlingen op de Voortgezet Onderwijs scholen van Stichting OOZ. Deze scholen behaalden dit jaar namelijk maar liefst bijna allemaal een slagingspercentage boven de 90 %! De uitzonderlijk hoge 100% werd behaald door het atheneum van de Van der Capellen SG, VMBO Basis, de Havo en het atheneum van De Zeven Linden en VMBO TL van het Van Kinsbergen college.

Ook op individueel niveau waren er bijzondere prestaties. Zo drongen Marit Fiechter en Max Meijer, leerlingen van het Gymnasium Celeanum, door tot de top van de nationale olympiades. Marit en Max zijn gehuldigd door het ministerie van Onderwijs en bereiden zich nu voor op de internationale olympiades in Boekan en Azerbeidzjan. Bekijk hier (vanaf 14:51) een uitzending van RTV Oost over deze getalenteerde leerlingen.

Van De Zeven Linden presenteerden leerlingen Suzanne Olderaan en Tom van Dijk hun artistieke talenten aan een breed publiek. Ook zij haalden de pers met hun talent: zie dit filmpje van NOOS.

Mooi dat zoveel leerlingen hun schooljaar goed kunnen afsluiten en nu aan hun welverdiende vakantie kunnen beginnen!